Elite Networking Club

Networking. Promovare. Antreprenoriat

Joi, 29 Octombrie, ora 9:00, la Camera de Comert Romania-Turcia (Str. Austrului, nr. 58), are loc cea de-a doua ediţie Elite Networking Club, un eveniment menit sa incurajeze antreprenoarele din Romania sa interacţioneze şi sa incheie parteneriate propice pentru dezvoltarea afacerii lor.

5 Motive Pentru Care Sa Faci Networking In Fiecare Luna

Intalnesti potentiali clienti si parteneri de business

Identifici cele mai bune practici din industria ta si industrii adiacente

Inveti din experienta altora

Afli de oportunitati si trenduri care nu sunt publicate nicaieri

Iti largesti orizontul si deschizi noi usi catre posibilitati

Tema Lunii Octombrie

Motivatie vs Succes. Depinde succesul de motivatia oamenilor? Care este acel ingredient secret care va face sa mergeti inainte in fiecare zi?

Speaker-i Lunii Octombrie

Mihaela Reese, Speaeker cu tema: Motivatie vs Succes

Cateva cuvinte cheie care o descriu pe Mihaela sunt: conectivitate, rezultate, inspiratie, disciplina si impact. A construit echipe de succes si a experimentat provocarea de a conduce oameni catre performanta. Absolvirea unui EMBA si cei 4 ani ca General Manager in domeniul IT&C au ajutat-o sa-si extinda viziunea si intelegerea asupra complexitatii unui business. Este Associate Certified Coach in cadrul International Coaching Federation.

Ilias Papageorgiadis, CEO More Group of Companies

Om de afaceri si business mentor, cu peste 10 ani de activitate in Romania in consultanta de business,  real estate și energie regenerabila. Autor a mai multor carti printre care “100 mici secrete pentru investitii imobiliare de succes” si “Prin labirintul imobilialelor”.

Cristian Teisan, Fondator CTL Coaching Training Leadership

Cristian Teisan  este pasionat de modul prin care omul poate sa evolueze si sa  ajunga la un echilibru si o autenticitate personala. Cristian este fondatorul companiei CTL (Coaching, Training & Leadership) si  ofera traininguri in domeniul business si al dezvoltarii personale.

Parteneri Elite Networking Club: Camera de Comert Romania Turcia, Revista Business Woman, More Solutions The House PR Agency, Plantum, Duran Art.

Networking-ul este un proces, nu un eveniment! Impreuna cu Networkability, primul concept de networking organizat din Romania, te ajutam sa construiesti relatii valoroase de business!

Pentru inscriere click pe link-ul de mai jos:

http://www.elitewomen.org/elite-networking-club/